Search
Generic filters
Exact matches only

Woej, Rabobank, Stichting Budgetzorg, Caminada Notarissen, Florence, Vidomes en Gemeente Leidschendam-Voorburg organiseren samen op 27 november as. een bijeenkomst over financieel misbruik van ouderen.

Veel ouderen hebben hulp nodig; voor huishoudelijke taken, maar ook voor hun financiële administratie. Doordat veel geldzaken tegenwoordig via internet gaan, is het voor hen vaak nog lastiger geworden om hun eigen financiën bij te houden. Dit kan ouderen afhankelijk maken van anderen. Helaas zijn er mensen die deze afhankelijkheid misbruiken. Bijvoorbeeld bij het pinnen,

Aan de hand van twee waargebeurde casussen leert u wat financieel misbruik is en hoe u het kunt herkennen. Krijgt u praktische handvatten en weet u waar en bij wie u terecht kunt met vragen. daarnaast leert u welke mogelijkheden er zijn om financieel misbruik te voorkomen of tegen te gaan. Er is gelegenheid tot inbreng van eigen casuïstiek en het stellen van vragen.

De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners, mantelzorgers, (semi-)professionals en vrijwilligers die zich inzetten voor ouderen en kwetsbare personen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Aanmelden

Heeft u interesse? Meld u dan voor 13 november aan via erica.pannekoek@woej.nl.
Kent u meer geïnteresseerden? U kunt de uitnodiging verder verspreiden in uw netwerk. Heel graag tot 27 november!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Erica Pannekoek, coördinator sociaal juridische dienstverlening (mail: erica.pannekoek@woej.nl).

Uitnodiging
bijeenkomst financieel misbruik
Datum: Woensdag 27 november, 19.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Locatie: WDC de Groene Loper (Woej),
Van Royenstraat 2 te Voorburg

Share This