Generic filters
Exact matches only

Let op!  Het kan zijn dat activiteiten niet door gaan of anders worden georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie die de activiteit organiseert.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vluchtelingen spreekuur (Oekraïne) van het Sociaal Servicepunt

23 oktober, 2023 om 10:00 - 12:00

De gemeente Leidschendam-Voorburg en de gemeentes uit de regio Haaglanden vangen in totaal 2000 Oekraïense vluchtelingen op. Om vluchtelingen te helpen met informatie over woning, inkomen en zorg is er tijdelijk vanuit het Sociaal Servicepunt een extra spreekuur opgestart voor vluchtelingen uit Oekraïne. Het spreekuur vindt plaats op de maandagen (m.u.v. vakanties) in de Bibliotheek in Leidschendam.

Wanneer? Waar?
Locatie: Bibliotheek aan de Vliet, Fluitpolderplein 5 in Leidschendam
Wanneer: Elke maandagochtend, van 10:00 tot 12:00 uur

Een afspraak maken gaat via het Sociaal Servicepunt: (070) 205 70 00

Waarom bestaat dit spreekuur?
De Bibliotheek aan de Vliet biedt ruimte aan partnerorganisatie Sociaal Servicepunt om een spreekuur te houden in de Bibliotheek. Dit spreekuur vindt in samenwerking met vluchtelingenhulp plaats.

Tijdens dit spreekuur kunnen praktische zaken worden geregeld. Het is belangrijk dat mensen snel geholpen worden om in hun basisbehoeften te kunnen voorzien. Echter zijn deze mensen de Nederlandse taal niet machtig, en is er door de toestroom van mensen extra hulp nodig. Dit spreekuur ondersteunt vluchtelingen om meer zelfstandig te worden. Er kan bijvoorbeeld worden gekeken naar het aanmaken van een bankrekening, of het aanvragen van een DigiD.

Meer informatie vindt je op de website van de Gemeente Leidschendam-Voorburg.

ENGLISH VERSION
Leidschendam-Voorburg and the Haaglanden region currently supports 2000 Ukrainian refugees. These refugees are in need of information concerning living, income and healthcare. In order to assist them, the local organisation ‘Sociaal Servicepunt’ has set up consulting hours every Monday morning from 10 till 12 noon, in the public library in Leidschendam. Note: holidays in April, May, June, July and August might affect these hours. Please make an appointment beforehand, to ensure there is enough time available to assist you in the best way possible.

Telephone: with a non-Dutch phone: +3170 205 70 00

With a Dutch (mobile or non-local) phone: 070 205 70 00

With a local phone: 205 70 00

Email: info@sociaalservicepunt.nl

Where & when
Location: Bibliotheek aan de Vliet, Fluitpolderplein 5 in Leidschendam (<- this link guides you to Google Maps for navigation purposes) When: every Monday morning from 10 till 12 noon.

 

Locatie

Bibliotheek Leidschendam
Fluitplein 5
Leidschendam, 2262 ED Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3001908
Bekijk de site van Locatie