Leidschendam-Voorburg

Direct contact?
Bel 070 - 205 70 00

FinanciënFinanciën

Hoe krijg ik inzicht in mijn uitgaven? Hoe kom ik van mijn (beginnende) schulden af? Hoe houd ik voldoende geld over voor het einde van de maand? Hoe vraag ik  toeslagen aan of hoe begin ik een juridische procedure? Wie kan mij helpen bij mijn belastingaangifte? Waar moet ik naar toe met mijn formulieren? Hoe moet al die post geordend worden?

Is uw financiële situatie veranderd?  Heeft u vragen of uitleg nodig over wetten, regelingen en sociale voorzieningen?  Heeft u moeite met formele brieven over geldzaken, kunt u moeilijk lezen of twijfelt u of u in aanmerking komt voor een regeling?

Herkent u dit? Kom dan voor antwoorden op uw vragen naar het Sociaal Servicepunt. De beroepskrachten kijken samen met u wat er nodig om weer grip te krijgen op uw financiële situatie.

De vragen op onderstaande veelvoorkomende vragen over inkomen en schulden kunnen u misschien al op weg helpen.

Contact

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 12.30 uur
070 - 205 70 00

Spreekuren

Dinsdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
De Waterlelie
Prinsenhof 4
2263 EV Leidschendam

Donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg

Sociaal servicepunt

Het Sociaal Servicepunt is een samenwerkings­verband van organisaties die actief zijn in de gemeente Leidschendam- Voorburg, bestaande uit MEE Zuid-Holland Noord, Kwadraad en Woej. In maart 2018 is Sport en Welzijn aangesloten.

Ben je een professional?
Lees hier meer over onze werkwijze.