Leidschendam-Voorburg

Direct contact?
Bel 070 - 205 70 00

WonenWonen

“Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens”. Die eigen plek is heel belangrijk voor een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid. Maar wat als u het niet naar u zin heeft in uw woonomgeving? U ruzie heeft met de buren? Wat kunt u doen als u te maken heeft met huiselijk geweld? Hoe lost u problemen in uw woonsituatie op?

Makkelijk naar binnen en naar buiten kunnen gaan, de trap oplopen, zelfstandig naar de wc kunnen en douchen zonder bang te zijn om te vallen. Voor veel mensen zijn die dingen vanzelfsprekend, maar door een beperking of door hoge leeftijd kan het lastiger worden. Hoe vindt u dan ondersteuning om langer op een prettige manier thuis te kunnen blijven wonen? Wat zijn de mogelijkheden voor woningaanpassingen in de gemeente Leidschendam-Voorburg?

Herkent u dit? Kom dan voor antwoorden op uw vragen naar het Sociaal Servicepunt. De beroepskrachten kijken samen met u wat er nodig om weer grip te krijgen op uw woonsituatie

De antwoorden bij onderstaande veelvoorkomende vragen over wonen kunnen u misschien al op weg helpen

Contact

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 12.30 uur
070 - 205 70 00

Spreekuren

Dinsdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
De Waterlelie
Prinsenhof 4
2263 EV Leidschendam

Donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg

Sociaal servicepunt

Het Sociaal Servicepunt is een samenwerkings­verband van organisaties die actief zijn in de gemeente Leidschendam- Voorburg, bestaande uit MEE Zuid-Holland Noord, Kwadraad en Woej. In maart 2018 is Sport en Welzijn aangesloten.

Ben je een professional?
Lees hier meer over onze werkwijze.