Search
Generic filters
Exact matches only

Zorgt u voor iemand anders? Bijvoorbeeld voor (chronisch) zieke, gehandicapte of hulpbehoevende familieleden, vrienden of buren? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een lekkere high tea op zaterdag 6 november, ter ere van de Dag van de Mantelzorg (10 november). Het Netwerk Mantelzorg zet zich samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg in om alle mantelzorgers die voor iemand binnen de gemeente zorgen, in het zonnetje te zetten.

Wethouder Floor Kist: “In deze gemeente vinden wij het heel belangrijk om oog te hebben voor elkaar. Mantelzorgers zijn daarbij van grote waarde. Wij zijn dankbaar voor de, vaak onzichtbare, inzet die zij leveren. Zeker het afgelopen 1,5 jaar, toen het voor hen door alle maatregelen nog zwaarder was dan anders. Zij verdienen dus zeker een dag als deze.”

Praktische informatie

De high tea is op twee locaties: de Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 in Voorburg en De Plint aan de Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam. Per locatie zijn er twee tijdstippen waar u uit kunt kiezen. De eerste is van 10:00 tot 12:00 uur, de tweede van 13:00 tot 15:00 uur.

Aanmelden kan via www.lv.nl/dagvandemantelzorg. Per tijdsblok geldt een maximaal aantal deelnemers, dus wees op tijd met aanmelden. Deelname is gratis. We hopen u te zien!

Share This