Leidschendam-Voorburg

Direct contact?
Bel 070 - 205 70 00

Ouderenwensen in vervulling?

Na het succes van vorig jaar doet Leidschendam-Voorburg ook dit jaar mee met de Nationale Ouderendag, georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds.
Op vrijdag 5 oktober staan enthousiaste vrijwilligers klaar om vaak geïsoleerde ouderen in onze samenleving een geweldige dag te bezorgen. De oudere heeft hierbij de regie en dient een wens in. Misschien nog eens lekker ergens lunchen, een schoonheidsbehandeling krijgen, naar het museum gaan of nog even terug naar het ouderlijk dorp.
Doet u mee?

Heeft u een wens die u niet zelf kunt vervullen, omdat u alleen bent of slecht ter been, of zelf de middelen niet heeft? En bent u circa 70 jaar of ouder?

Geef dan zo snel mogelijk uw wens aan ons door!

– Dit kan via de website van de Nationale Ouderendag: www.nationaleouderendag.nl

– Of vul een wenskaart in en stuur deze op naar het lokaal comité. Wenskaarten zijn o.a. verkrijgbaar bij de verschillende woonzorgcentra en wijk- en dienstencentra in Leidschendam en Voorburg.

– U kunt ook een e-mail sturen aan: leidschendam-voorburg_ouderendag@ouderenfonds.nl

– Of telefoneer met de voorzitter van het lokaal comité, Maria van den Akker, 0712-05 40 00.

Wensen moeten uiterlijk 15 augustus a.s. bij ons binnen zijn. Hoe eerder ingestuurd, hoe groter de kans dat uw wens wordt gehonoreerd. We zien uw wens graag tegemoet!

 

Wil je als vrijwilliger meehelpen om deze dag onvergetelijk te maken voor ouderen? Zet dan 5 oktober vast in je agenda en meld je aan als vrijwilliger. Je zult begrijpen dat onze voorbereidingen tijd kosten, dus geef je nu al op via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer. Onze wens-ouderen zullen je dankbaar zijn!

Contact

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 12.30 uur
070 - 205 70 00

Spreekuren

Dinsdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
De Waterlelie
Prinsenhof 4
2263 EV Leidschendam

Donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg

Sociaal servicepunt

Het Sociaal Servicepunt is een samenwerkings­verband van organisaties die actief zijn in de gemeente Leidschendam- Voorburg, bestaande uit MEE Zuid-Holland Noord, Kwadraad en Woej. In maart 2018 is Sport en Welzijn aangesloten.

Ben je een professional?
Lees hier meer over onze werkwijze.