Leidschendam-Voorburg

Direct contact?
Bel 070 - 205 70 00

Sociaal Servicepunt bundelt krachten met Sport en Welzijn

Medewerkers van het Sociaal Servicepunt tijdens het inloopspreekuur voor inwoners

De ondersteuning vanuit het Sociaal Servicepunt breidt zich uit met de komst van organisatie Sport en Welzijn.
De maatschappelijke organisaties MEE Zuid-Holland Noord, Kwadraad en Woej bieden samen al diensten aan vanuit het Sociaal Servicepunt. Vanaf heden sluit Sport en Welzijn zich aan.
Doordat deze vier organisaties met elkaar samenwerken in het Sociaal Servicepunt, kan iedereen in Leidschendam-Voorburg hier met álle vragen op sociaal gebied terecht. Zo moet het voor inwoners makkelijker worden om op tijd de juiste hulp te vinden.

Met de komst van Sport en Welzijn, ziet het Sociaal Servicepunt nog meer kansen om ook kinderen, jongeren en hun ouders te bereiken. Sport en Welzijn ontwikkelt en organiseert namelijk verschillende activiteiten op het gebied van sport en cultuur voor jongeren. De medewerkers van Sport en Welzijn zoeken jongeren op waar ze zijn: op straat, op school, in jeugd-accommodaties, in hun digitale werelden en op andere plekken. De contacten met jongeren die Sport en Welzijn hiermee opbouwen, biedt het Sociaal Servicepunt kansen om eerder en sneller in contact te komen met inwoners die hulp of ondersteuning nodig hebben. Juist door de samenwerking en korte lijnen tussen de organisaties, kan een inwoner sneller geholpen zijn.

In zowel Leidschendam als Voorburg kunnen inwoners wekelijks met hun verschillende vragen terecht tijdens de inloop spreekuren van het Sociaal Servicepunt.
In Leidschendam: iedere dinsdag van 13.00 – 15.30 uur in De Waterlelie, Prinsenhof 4.
In Voorburg: iedere donderdag van 13.00 – 15.30 uur in wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg.
Inwoners kunnen daar zonder afspraak terecht.

Telefonisch is het Sociaal Servicepunt iedere werkdag te bereiken van 9.00 – 12.30 uur via telefoon 070 – 205 70 00.
Per e-mail: info@sociaalservicepunt.nl.

Contact

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 12.30 uur
070 - 205 70 00

Spreekuren

Dinsdag van 13.00 uur tot 15.30 uur
De Waterlelie
Prinsenhof 4
2263 EV Leidschendam

Donderdag van 13.00 uur tot 15.30 uur
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg

Sociaal servicepunt

Het Sociaal Servicepunt is een samenwerkings­verband van organisaties die actief zijn in de gemeente Leidschendam- Voorburg, bestaande uit MEE Zuid-Holland Noord, Kwadraad en Woej. In maart 2018 is Sport en Welzijn aangesloten.

Ben je een professional?
Lees hier meer over onze werkwijze.