Leidschendam-Voorburg

Direct contact?
Bel 070 - 205 70 00

Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur. Onze mensen kijken naar de vraag van hun cliënten en verder. Wat is de oorzaak van het probleem? We gaan uit van de mogelijkheden die mensen zelf hebben en verbinden die met de kansen in hun omgeving. Doordat we aansluiten bij de leefwereld van onze cliënten en hen vertrouwen geven, kunnen ze vaak zelf weer de draad oppakken.

Vakmanschap met oog voor de omgeving
Bij Kwadraad werken gedreven professionals, die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. We zien onze cliënten als onderdeel van hun omgeving: ze wonen in een buurt of zijn deel van een gezin, hier kan een oorzaak liggen van problemen of juist een deel van de oplossing. Daarom richten we ons in onze aanpak op die omgeving. We werken daarbij doelgericht, volgens succesvolle methodes.

Efficiënt maatwerk
We leveren altijd maatwerk aan onze cliënten en opdrachtgevers. Zo werken we efficiënt: mensen die onze hulp vragen, helpen we zo kort als het kan, en zo lang als het moet. De maatschappelijk werker evalueert regelmatig de effectiviteit van de aanpak en stelt de duur van hulp bij als dat nodig is. Dit gebeurt altijd in overleg met de cliënt.

Voor meer informatie: www.kwadraad.nl

Contact

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 12.30 uur
070 - 205 70 00

Spreekuren

Dinsdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
De Waterlelie
Prinsenhof 4
2263 EV Leidschendam

Donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg

Sociaal servicepunt

Het Sociaal Servicepunt is een samenwerkings­verband van organisaties die actief zijn in de gemeente Leidschendam- Voorburg, bestaande uit MEE Zuid-Holland Noord, Kwadraad en Woej. In maart 2018 is Sport en Welzijn aangesloten.

Ben je een professional?
Lees hier meer over onze werkwijze.