Leidschendam-Voorburg

Direct contact?
Bel 070 - 205 70 00

Sport en Welzijn

Sport en Welzijn ziet kansen en mogelijkheden voor iedereen. Iedere burger moet naar eigen talent mee kunnen doen in de samenleving. Daarom organiseren en ontwikkelen we activiteiten op het gebied van sport en cultuur, voor alle inwoners van Leidschendam-Voorburg, jong en oud.

Samen sterk
Uitgangspunt is altijd ‘samen sterk met iedereen’, want samen bereik je meer dan alleen.
We werken daarom intensief samen met lokale organisaties, scholen en aanbieders. We leggen nieuwe verbindingen, ontplooien initiatieven en zetten kersverse sociale projecten op, met inwoners én partners. Doel: maak gebruik van ieders kracht en creëer zo een leefbare samenleving waarin iedereen kan meedoen.

Maatschappelijk en verantwoord
Als maatschappelijk verantwoord ondernemer zet SenW de inwoners van Leidschendam-Voorburg centraal. We luisteren naar wat er leeft onder burgers én partners in het werkveld.

Om inwoners goed van dienst te zijn, werkt we in de buurt, bij verenigingen en in het onderwijs. Dankzij dit brede netwerk kunnen we inwoners op maat bedienen, met passende leerwerkplekken voor jongeren, langdurig werklozen en medewerkers met een arbeidsbeperking.

Contact

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 12.30 uur
070 - 205 70 00

Spreekuren

Dinsdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
De Waterlelie
Prinsenhof 4
2263 EV Leidschendam

Donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg

Sociaal servicepunt

Het Sociaal Servicepunt is een samenwerkings­verband van organisaties die actief zijn in de gemeente Leidschendam- Voorburg, bestaande uit MEE Zuid-Holland Noord, Kwadraad en Woej. In maart 2018 is Sport en Welzijn aangesloten.

Ben je een professional?
Lees hier meer over onze werkwijze.