Search
Generic filters
Exact matches only

Onafhankelijke clientondersteuning

Wat is onafhankelijke cliëntondersteuning?

Onafhankelijk van zorgaanbieders, gemeenten en verzekeraars bekijken we vanuit het Sociaal Servicepunt wat voor u als inwoner nodig is. Onafhankelijk betekent dat een cliëntondersteuner geen belang heeft bij het doorverwijzen naar organisaties die zorg leveren. Ook betekent het dat een cliëntondersteuner niet zelf beslist over de toe- of afwijzing van een voorziening of hulpmiddel (zoals een scootmobiel of rolstoel). We kijken naar alle mogelijkheden en uw eigen leefsituatie. Vooral uw wensen en talenten en wat u zelf kunt bereiken, zetten wij centraal.

Hoe regel ik een cliëntondersteuner?

U kunt telefonisch om informatie en advies vragen en u kunt langskomen tijdens een van de spreekuren in zowel de Waterlelie in Leidschendam als in wijkcentrum De Groene Loper in Voorburg.

Onafhankelijke ondersteuning voor iedereen

Iedereen die hulp nodig heeft, kan bij het Sociaal Servicepunt terecht. De cliëntondersteuners zijn opgeleid in het ondersteunen van iedereen die hulp nodig heeft, van jong tot oud, en met of zonder beperking. Cliëntondersteuning is kosteloos voor inwoners van Leidschendam en Voorburg.

Share This