Leidschendam-Voorburg

Direct contact?
Bel 070 - 205 70 00

Praktisch

Bij het Sociaal Servicepunt kunt u terecht voor informatie, advies, persoonlijke begeleiding en praktische ondersteuning. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Op deze pagina leest u ervaringsverhalen en praktische informatie over het aanbod en de werkwijze van het Sociaal Servicepunt.

Lees een verhaal

Sonja, Marianne en Tobias vertellen hun eigen verhaal, over wat ze hebben meegemaakt en ervaren. Ook leest u hoe zij met ondersteuning van het Sociaal Servicepunt hun problemen oplossen. Misschien kijkt u hierdoor anders naar uw eigen situatie.

Inlooplocaties

Bekijk hier de routebeschrijvingen naar de inlooppunten van het Sociaal Servicepunt. Zo vindt u gemakkelijk de weg naar een spreekuur bij u in de buurt.

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Wat is onafhankelijke cliëntondersteuning precies en kunt u er gebruik van maken?

Handige formulieren

We hebben handige formulieren voor u op een rij gezet.

Documenten

We hebben de meest actuele documenten over de dienstverlening van het Sociaal Servicepunt in het kort voor u op een rij gezet.

 

Contact

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 12.30 uur
070 - 205 70 00

Spreekuren

Dinsdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
De Waterlelie
Prinsenhof 4
2263 EV Leidschendam

Donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg

Sociaal servicepunt

Het Sociaal Servicepunt is een samenwerkings­verband van organisaties die actief zijn in de gemeente Leidschendam- Voorburg, bestaande uit MEE Zuid-Holland Noord, Kwadraad en Woej. In maart 2018 is Sport en Welzijn aangesloten.

Ben je een professional?
Lees hier meer over onze werkwijze.