Search
Generic filters
Exact matches only

Lancering Sociale Kaart Leidschendam-Voorburg door wethouder Jan-Willem Rouwendal en Caroline van Enst namens het Sociaal Servicepunt

Waar kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld opvoeden, geldzaken, wonen of sociale contacten? Waar kunt u zien welke activiteiten er in uw buurt worden georganiseerd? En hoe kunnen hulpverleners en vrijwilligers elkaar nog beter vinden om inwoners zo goed mogelijk te ondersteunen? Hiervoor is er nu de Sociale Kaart, een nieuwe website voor inwoners én hulpverleners. De website is een bron van informatie over wat organisaties samen te bieden hebben aan inwoners van Leidschendam-Voorburg.

Donderdag 12 september is de Sociale Kaart door wethouder Jan-Willem Rouwendal gelanceerd.
Wethouder Jan-Willem Rouwendal (Welzijn): ‘Er gebeurt heel veel in onze gemeente, maar door alle verschillende informatiebronnen kunnen bewoners en professionals de draad kwijtraken. De Sociale Kaart biedt uitkomst door alle informatie op één plek te bundelen. Zo kunnen inwoners, hulpverleners en vrijwilligers makkelijk zien welke activiteiten er zijn en waar ze terecht kunnen met vragen waar je in het dagelijks leven tegenaan kunt lopen.’

De Sociale Kaart komt voort uit een samenwerking tussen het Sociaal Servicepunt en de Bibliotheek aan de Vliet. De gemeente Leidschendam-Voorburg en Fonds 1818 hebben de ontwikkeling van deze website financieel mogelijk gemaakt.

Over het Sociaal Servicepunt
Het Sociaal Servicepunt biedt informatie, advies, cliëntondersteuning en praktische hulp aan inwoners van Leidschendam-Voorburg. Mensen kunnen bij het Sociaal Servicepunt terecht met vragen op sociaal gebied.
De Sociale Kaart is te vinden via www.socialekaartlv.nl.
Via www.sociaalservicepunt.nl is de Sociale Kaart eveneens te bereiken.

Share This