Leidschendam-Voorburg

Direct contact?
Bel 070 - 205 70 00

Ik ben mantelzorger. Waar vind ik ondersteuning?

In Leidschendam-Voorburg zijn veel mensen die voor een ander zorgen. Ieder in een eigen situatie en met een eigen verhaal. Het is belangrijk goed voor uzelf te zorgen. Alleen dan kunt u goed voor de ander zorgen. Er zijn tal van mogelijkheden die helpen uw zorgtaak te verlichten. Stel goede ondersteuning voor uzelf niet uit!

 

Wat u kunt doen...

De website mantelzorglv.nl is het startpunt voor mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. Hier vindt u informatie over ondersteuning, regelingen, zorg en activiteiten bij u in de buurt.
Mantelzorglv.nl is het informatieportaal voor mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. De website is gemaakt in samenwerking met mantelzorgers en zorg- en welzijnsorganisaties in Leidschendam-Voorburg en wordt ondersteund door de gemeente.

Heeft u na het lezen van de informatie op de website van mantelzorglv.nl nog vragen? Neemt u dan contact op met onze professionals van het Sociaal Sercvicepunt.

Contact

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 12.30 uur
070 - 205 70 00

Spreekuren

Dinsdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
De Waterlelie
Prinsenhof 4
2263 EV Leidschendam

Donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg

Sociaal servicepunt

Het Sociaal Servicepunt is een samenwerkings­verband van organisaties die actief zijn in de gemeente Leidschendam- Voorburg, bestaande uit MEE Zuid-Holland Noord, Kwadraad en Woej. In maart 2018 is Sport en Welzijn aangesloten.

Ben je een professional?
Lees hier meer over onze werkwijze.