Generic filters
Exact matches only

Let op!  Het kan zijn dat activiteiten niet door gaan of anders worden georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie die de activiteit organiseert.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IDO spreekuur in bibliotheek Leidschendam

4 januari om 14:00 - 16:00

Gratis

Kun je wel wat hulp gebruiken om zaken te regelen via het internet? Of ken je iemand die hulp nodig heeft? Ga eens langs in de Bibliotheek.

Waarom?

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Daarom is er nu het IDO spreekuur: De medewerkers van de bibliotheek denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Zij kunnen ook een afspraak maken met een (partner)organisatie die je verder helpt. Verder hebben zij cursussen en workshops die misschien aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Het IDO spreekuur is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

DATUM – TIJD – LOCATIE – PRIJS

  • Wanneer: iedere donderdag
  • Hoe laat: 14:00 – 16:00 uur
  • Waar: De bibliotheek in Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5

Waar wil je bij geholpen worden?

Veel dingen kun je via internet regelen met de overheid, bijvoorbeeld: belastingen en toeslagen, zorg regelen, werk zoeken, rijbewijs verlengen, AOW aanvragen, Verkeersboetes betalen en nog veel meer. Je moet dan een DigiD hebben en met een computer kunnen omgaan. Veel mensen vinden dit lastig. De medewerkers van de bibliotheek laten je graag zien waar je de informatie kan vinden en hoe het werkt.

Locatie

Bibliotheek Leidschendam
Fluitplein 5
Leidschendam, 2262 ED Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3001908
Bekijk de site van Locatie