Generic filters
Exact matches only

Let op!  Het kan zijn dat activiteiten niet door gaan of anders worden georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie die de activiteit organiseert.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Passend vrijwilligerswerk via LVvoorElkaar op afspraak in de bibliotheek van Voorburg

23 november, 2023 om 14:00 - 16:00

Gratis

LVvoorElkaar is hét platform voor vrijwilligerswerk in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. Bij LVvoorElkaar vind je de leukste vacatures. Wil je af en toe wat doen of juist een vaste dag? Er is werkelijk voor ieder wat wils en op elke dag wat.

DATUM – TIJD – LOCATIE – PRIJS

  • Wanneer: iedere donderdag (m.u.v. vakanties en feestdagen)
  • Hoe laat: 14:00 – 16:00 uur op afspraak via info@lvvoorelkaar.nl of via 070 337 03 77
  • Waar: de Bibliotheek Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

De leukste vrijwilligers-vacatures

Bij LVvoorElkaar vind je de leukste vacatures. Wil je af en toe wat doen of juist een vaste dag? Koken, praatje maken, organiseren, tuinieren, coachen? Iets doen met kinderen of voor ouderen? Liever in de natuur aan de slag of lekker vanuit huis? Er is werkelijk voor ieder wat wils en op alle niveaus.

Waarom vrijwilliger worden?

Vrijwilligerswerk levert zoveel op: Je wordt er blij van, je ontwikkelt je talenten, je voelt je betrokken, je zet je in voor de samenleving, je betekent iets voor een ander, het brengt afwisseling in je leven, het houdt je scherp en actief, je leert nieuwe mensen kennen, én, zo blijkt uit onderzoek, het is goed voor je gezondheid. Dus, allerlei redenen om vrijwilliger te worden!

Afspraak maken?

Wil je in gesprek over (passend) vrijwilligerswerk? Dat kan, je bent, na het maken van een afspraak, van harte welkom op donderdagmiddag tussen 14.00-16.00 uur in de Bibliotheek aan de Vliet, locatie Voorburg. Mocht de dag en/of het tijdstip toch niet uitkomen, neem dan gerust contact op met het LVvoorElkaar: 070-337 03 77 of info@lvvoorelkaar.nl.

CONTACT

Meer informatie via Henriëtte Lammers op henriette@lvvoorelkaar.nl

Locatie

Bibliotheek Voorburg
Koningin Julianalaan 257
Voorburg, 2273JG
+ Google Maps
Telefoon
070-2400250
Bekijk de site van Locatie