Search
Generic filters
Exact matches only

Let op! Vanwege Coronamaatregelen kan het zijn dat activiteiten niet door gaan of anders worden georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie die de activiteit organiseert.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopspreekuur Sociaal Servicepunt

2 september om 13:00 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 13:00 on donderdag, repeating indefinitely

Gratis

Het Sociaal Servicepunt is er voor u en uw omgeving wanneer u behoefte heeft aan informatie, advies of ondersteuning. U kunt bij ons terecht met vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over: gezin & opvoeding, geldzaken, ontmoeten & sociale contacten, onderwijs & vrijwilligerswerk, wonen & samenleven, mantelzorg en sport & bewegen. 

Hoe werken we?
De mensen van het Sociaal Servicepunt denken met u mee over een passende oplossing voor uw zorgen of wensen. Uw belang en toekomstplannen staan daarbij voor ons centraal. Ons uitgangspunt is: Wat u zelf kunt doen, doet u of regelt u zelf, of samen met uw familie en vrienden. Lukt dat door omstandigheden niet, dan kunnen wij u hierbij helpen. Als dit meer tijd vraagt dan er tijdens het spreekuur beschikbaar is, maken wij een afspraak voor u bij één van onze organisaties. U kunt zonder afspraak terecht tijdens de inloopspreekuren. Wij zijn onafhankelijk en onze dienstverlening is kosteloos.

Organisator

Sociaal Servicepunt
Telefoon:
070 - 205 70 00
E-mail:
info@sociaalservicepunt.nl
Site:
https://sociaalservicepunt.nl/

Locatie

De Waterlelie
Prinsenhof 4
Leidschendam, 2263 EV
+ Google Maps
Telefoon:
070 - 205 70 00
Site:
https://sociaalservicepunt.nl/