Generic filters
Exact matches only

Let op!  Het kan zijn dat activiteiten niet door gaan of anders worden georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie die de activiteit organiseert.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Event Series Event Series: PING loket – hulp bij geldzorgen

PING loket – hulp bij geldzorgen

12 februari om 10:00 - 12:00

Kom langs bij het PING loket

Iedere maandagochtend van 10:00 tot 12:00 uur kun je langsgaan bij het PING (Persoonlijk IN Geld) loket in de Bibliotheek aan de Vliet, Fluitpolderplein 5 in Leidschendam als je hulp nodig hebt bij geldzorgen.

In de bibliotheek is ook het Sociaal Servicepunt. Hier kun je terecht met al je vragen. Stel je liever je vraag via de telefoon of e-mail? Bel het Sociaal Servicepunt via 070 205 70 00 of stuur een mail naar info@sociaalservicepunt.nl.

Bel anoniem

Wil je bellen zonder dat je hoeft te zeggen wie je bent? Bel dan gratis naar het landelijke telefoonnummer voor hulp bij geldzorgen 0800 8115. Medewerkers luisteren zonder oordeel naar je verhaal en denken met je mee. Je kunt ook online met hen chatten via de website.

Online test

Via Geldfit.nl beantwoord je 5 vragen en krijg je tips om financieel fit te blijven of te worden. Hier vind je ook de ervaringen van anderen. Voor (zelfstandig) ondernemers is er Geldfit Zakelijk.

Zelf aan de slag

Gegevens

Datum:
12 februari
Tijd:
10:00 - 12:00
Series:
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
www.lv.nl/geldzorgen

Organisator

Gemeente Leidschendam-Voorburg
Telefoon
14070
E-mail
https://www.lv.nl/coming-out-dag
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bibliotheek Leidschendam
Fluitplein 5
Leidschendam, 2262 ED Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3001908
Bekijk de site van Locatie