Generic filters
Exact matches only

Vanaf nu kunnen de medewerkers van het Sociaal Servicepunt (SSP) nog meer gerichte ondersteuning bieden. Alle partners van het SSP tekenden namelijk een contract met ZorgDomein.

ZorgDomein is een digitaal systeem dat medische professionals helpt met het vinden en regelen van de juiste zorg voor hun patiënten. Vanaf nu kunnen zij ook patiënten met vragen of zorgen die niet medisch zijn, via ZorgDomein verwijzen naar het brede ondersteuningsaanbod van het SSP. Denk aan vragen op het gebied van eenzaamheid, rouw, financiële problemen, stress, opvoeden, relatieproblemen, leven met een beperking, valrisico en mantelzorg. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat trajecten voor hun patiënten zo goed mogelijk verlopen. Sneller, beter en met meer persoonlijke aandacht.

Het is een mooie stap in het intensiveren van de samenwerking tussen de partners van het SSP (Kwadraad, MEE Zuid Holland Noord, Sport en Welzijn en Woej), die jaarlijks honderden mensen informatie, advies, begeleiding en ondersteuning geven. Zo kunnen wij de inwoners uit Leidschendam-Voorburg nog beter van dienst zijn.

Share This