Generic filters
Exact matches only

Mijn man en ik hebben een tijd in het buitenland gewoond en gewerkt. Na het overlijden van mijn man ben ik naar Nederland verhuisd, onze kinderen wonen hier. Het is fijn om dichter bij mijn kinderen in Leidschendam te wonen.

Helaas is het me nog niet gelukt om een nieuwe baan te vinden. Ik moest daarom een uitkering gaan aanvragen, maar wist niet waar ik moest beginnen. De buurvrouw attendeerde mij op het inloopsspreekuur van het Sociaal Servicepunt in wijkcentrum De Plint.

Tijdens het spreekuur van vorige week legde een medewerker mij uit hoe een aanvraagprocedure voor een uitkering eruit ziet en waar ik bij de aanvraag op moest letten. Vervolgens werd een afspraak gemaakt bij de gemeente.

Op advies van het Sociaal Servicepunt neem ik morgen een van mijn kinderen ter ondersteuning mee naar de afspraak.

Deze teksten zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

Share This